Antalya aquariumactiviteiten, attracties, oceanarium, marien zwemparadijs, aquatische, tropische vissen

Antalya aquariumactiviteiten, attracties, oceanarium, marien zwemparadijs, aquatische, tropische vissen. Beste plek om te bezoeken in Antalya, Turkije - de beste plek om te zien met kinderen en kinderen. Ervaar het leven van onder water, maak foto's met haaien, zwemmen en vissen voederen evenementen.


Elk van de watertanks in het Aquarium is versierd met verschillende concepten. Je kunt vissen rond decoratieve objecten zien die naar verschillende delen van de wereld verwijzen, zoals de Indische Oceaan, de Stille Oceaan, de Nijl, de Rode Zee, de Atlantische Oceaan, de Amazone en de Aziatische rivieren. Een van de meest populaire activiteiten in het Antalya Aquarium is het voeren van haaien.


De voedingstijd is meestal rond het middaguur, maar deze tijd van voeding varieert. Vooral als u een dergelijke feedgebeurtenis wilt controleren, kunt u telefonisch weten hoe laat de feed zal zijn.



De naam kan Antalya Aquarium zijn, maar er zijn andere faciliteiten in het Antalya Aquarium. Fear Trophy heeft een reptielen- en insectenveld, Snow World waar je kunt skiën, en Oceanride-bioscoop waar je fantastische films kunt kijken. Slangen, schorpioenen, spinnen, kikkers, kameleons, krokodillen en hagedissen worden tentoongesteld in de faciliteit voor angsttrofeeën.



'S Werelds meest gevaarlijke en grote tropische wezens worden tentoongesteld in meer dan 70 compartimenten. De sneeuwwereld, een van de meest interessante gebieden in het aquarium van Antalya, bevindt zich in een afgesloten gebied van 1500 vierkante meter. In de zomerse hitte van Antalya koelt u af bij een temperatuur van -5 graden in de sneeuwwereld.

Web: https://www.antalya-aquarium.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Antalya akvarium aktiviteter, attraksjoner, oceanarium, hav marine liv park, akvatiske, tropiske fisk

פעילויות אקווריום אנטליה, אטרקציות, אוקינריום, ים חיים של פרק של חיים, מימיים

Antalya acvariu activități, atracții, oceanarium, mare marine parc de viață, acvatice, pești tropicali