Antalya akvarium aktiviteter, attraksjoner, oceanarium, hav marine liv park, akvatiske, tropiske fisk

Antalya akvarium aktiviteter, attraksjoner, oceanarium, hav marine liv park, akvatiske, tropiske fisk. Beste sted å besøke i Antalya, Tyrkia - topp sted å se med barn og barn. Opplev livet av undervann, ta bilder med haier, svømming og fiskefødning.


Hver av vanntankene i akvariet er dekorert med forskjellige konsepter. Du kan se på fisk som sirkulerer rundt dekorative gjenstander som refererer til forskjellige deler av verden, som det indiske hav, Stillehavet, Nilen, Rødehavet, Atlanterhavet, Amazonas og asiatiske elver. En av de mest populære aktivitetene i Antalya Aquarium er hai-fôring.

 
Fødningstiden er vanligvis om middagstid, men denne fôringstiden varierer. Spesielt hvis du vil overvåke en slik fôringsbegivenhet, kan du lære via telefon hvilken tid fôret vil være.

Navnet kan være Antalya Aquarium, men det finnes andre fasiliteter i Antalya Aquarium. Fear Trophy har et reptil og insektfelt, Snow World hvor du kan stå på ski, og Oceanride kino hvor du kan se fantastiske filmer. Slanger, skorpioner, edderkopper, frosker, kameleoner, krokodiller og firben er utstilt i frykt-troféfasiliteten.



Verdens mest farlige og store tropiske skapninger er utstilt i mer enn 70 rom. Snøverdenen, et av de mest interessante områdene i Antalya akvariet, ligger innenfor et lukket område på 1500 kvadratmeter. I sommervarmen i Antalya avkjøles du ved en temperatur på -5 grader i Snøverdenen.

Web: https://www.antalya-aquarium.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

פעילויות אקווריום אנטליה, אטרקציות, אוקינריום, ים חיים של פרק של חיים, מימיים

Antalya acvariu activități, atracții, oceanarium, mare marine parc de viață, acvatice, pești tropicali