Antalya acvariu activități, atracții, oceanarium, mare marine parc de viață, acvatice, pești tropicali

Antalya acvariu activități, atracții, oceanarium, mare marine parc de viață, acvatice, pești tropicali. Cel mai bun loc pentru a vizita în Antalya, Turcia - locul de top pentru a vedea cu copii și copii. Experimentați viața subacvatică, faceți fotografii cu rechini, înot și evenimente de hrănire cu pești.


Fiecare rezervor de apă din acvariu este decorat cu diferite concepte. Puteți urmări peștii circulând în jurul obiectelor decorative care se referă la diferite părți ale lumii, cum ar fi Oceanul Indian, Oceanul Pacific, Nil, Marea Roșie, Atlantic, Amazon și râurile asiatice. Una dintre cele mai populare activități din acvariul din Antalya este hrănirea rechinilor.



Timpul de hrănire este, de obicei, la prânz, dar acest moment de hrană variază. Mai ales dacă doriți să monitorizați un astfel de eveniment de feed, puteți afla prin telefon ce timp va fi feedul.

Numele poate fi acvariul din Antalya, dar există și alte facilități în acvariul din Antalya. Teama de trofeu are un câmp de reptile și insecte, Lumina zăpezii unde poți schia, și cinema Oceanride unde poți viziona filme fantastice. Șerpi, scorpioni, păianjeni, broaște, șameleoni, crocodili și șopârle sunt expuse în facilitatea de trofee de teamă.



Cele mai periculoase și mari creaturi tropicale din lume sunt expuse în mai mult de 70 de compartimente. Lumea zăpezii, una dintre cele mai interesante zone din acvariul din Antalya, se află într-o zonă închisă de 1.500 de metri pătrați. În căldura de vară din Antalya, vă răcoriți la o temperatură de -5 grade în lumea zăpezii.

Web: https://www.antalya-aquarium.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Antalya akvarium aktiviteter, attraksjoner, oceanarium, hav marine liv park, akvatiske, tropiske fisk

פעילויות אקווריום אנטליה, אטרקציות, אוקינריום, ים חיים של פרק של חיים, מימיים