Antalya akvárium tevékenységek, látnivalók, oceanárium, tengeri életpark, vízi, trópusi halak

Antalya akvárium tevékenységek, látnivalók, oceanárium, tengeri életpark, vízi, trópusi halak. A legjobb hely Antalyában, Törökországban - a legjobb hely a gyerekek és gyerekek számára. Tapasztalja meg a víz alatti életet, készítsen fényképeket cápákkal, úszással és a halak etetésével.


Az akvárium minden víztartályát különböző fogalmak díszítik. Megtekintheti a világ különböző részeire utaló dekoratív tárgyak körüli halakat, mint például az Indiai-óceán, a Csendes-óceánok, a Nílus, a Vörös-tenger, az Atlanti-óceán, az Amazon és az ázsiai folyók. Az Antalya akvárium egyik legnépszerűbb tevékenysége a cápák táplálása.



A táplálás ideje általában délben van, de ez a táplálkozás ideje változik. Különösen, ha egy ilyen betáplálási eseményt szeretne figyelemmel kísérni, telefonon megtudhatja, hogy mikor lesz a hírcsatorna.

A név lehet Antalya Aquarium, de vannak más létesítmények az Antalya Akváriumban. A félelem trófea egy hüllő és rovar mező, a Snow World, ahol síelhet, és az Oceanride mozi, ahol fantasztikus filmeket nézhet. Kígyók, skorpiók, pókok, békák, kaméleonok, krokodilok és gyíkok vannak kitéve a félelem trófeában.



A világ legveszélyesebb és legnagyobb trópusi teremtményeit több mint 70 rekeszben mutatják be. A hóvilág, az Antalya akvárium egyik legérdekesebb területe, egy 1500 négyzetméteres zárt területen helyezkedik el. Antalya nyári hőségében -5 ° -os hőmérsékleten hűljön le a Snow Worldben.

Web: https://www.antalya-aquarium.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Antalya akvarium aktiviteter, attraksjoner, oceanarium, hav marine liv park, akvatiske, tropiske fisk

פעילויות אקווריום אנטליה, אטרקציות, אוקינריום, ים חיים של פרק של חיים, מימיים

Antalya acvariu activități, atracții, oceanarium, mare marine parc de viață, acvatice, pești tropicali