Antalya akvárium aktivity, atrakce, oceanarium, mořský mořský život park, vodní, tropické ryby

Antalya akvárium aktivity, atrakce, oceanarium, mořský mořský život park, vodní, tropické ryby. Nejlepší místo k návštěvě v Antalyi, Turecko - nejlepší místo k vidění s dětmi a dětmi. Zažijte život pod vodou, fotografujte se žraloky, plavání a krmení ryb.


Každá z vodních nádrží v akváriu je zdobena různými koncepty. Můžete sledovat ryby obíhající kolem dekorativních předmětů, které odkazují na různé části světa, jako je Indický oceán, Tichý oceán, Nil, Rudé moře, Atlantik, Amazonka a asijské řeky. Jednou z nejoblíbenějších aktivit v akváriu Antalya je krmení žraloků.

 

Doba krmení je obvykle kolem poledne, ale tato doba krmení se liší. Zejména pokud chcete monitorovat takovou událost podávání, můžete se telefonicky dozvědět, jaký bude čas podávání.

Může se jednat o akvárium Antalya, ale v akváriu Antalya najdete i další zařízení. Strach trofej má plaz a hmyz pole, Snow World, kde si můžete lyžovat, a Oceanride kino, kde můžete sledovat fantastické filmy. Hadi, štíři, pavouci, žáby, chameleoni, krokodýli a ještěrky jsou vystaveni v zařízení pro trofej strachu.



Nejnebezpečnější a velká tropická zvířata na světě jsou vystavena ve více než 70 odděleních. Sněhový svět, jedna z nejzajímavějších oblastí akvária v Antalyi, leží v uzavřeném prostoru o rozloze 1500 metrů čtverečních. V letním vedru Antalye se můžete ochladit při teplotě -5 ° C ve Sněhovém světě.

Web: https://www.antalya-aquarium.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Antalya akvarium aktiviteter, attraksjoner, oceanarium, hav marine liv park, akvatiske, tropiske fisk

פעילויות אקווריום אנטליה, אטרקציות, אוקינריום, ים חיים של פרק של חיים, מימיים

Antalya acvariu activități, atracții, oceanarium, mare marine parc de viață, acvatice, pești tropicali