Antalya akvarium aktiviteter, sevärdheter, oceanarium, havs marina liv park, akvatiska

Antalya akvarium aktiviteter, sevärdheter, oceanarium, havs marina liv park, akvatiska, tropiska fiskar. Bästa plats att besöka i Antalya, Turkiet - bästa stället att se med barn och barn. Upplev livet av undervatten, ta bilder med hajar, simma och fiskmatningshändelser.


Vattentankarna i akvariet är dekorerade med olika begrepp. Du kan titta på fisk som cirkulerar runt dekorativa föremål som hänvisar till olika delar av världen, såsom Indiska oceanen, Stilla havet, Nilen, Röda havet, Atlanten, Amazonas och Asiatiska floder. En av de mest populära aktiviteterna i Antalya Aquarium är hajmatning.


Fodertiden är vanligtvis vid middagen, men denna tid av utfodring varierar. Särskilt om du vill övervaka en sådan foderhändelse kan du lära dig per telefon vilken tid matningen kommer att vara.

Namnet kan vara Antalya Aquarium, men det finns andra faciliteter i Antalya Aquarium. Fear Trophy har ett reptil- och insektfält, Snow World där du kan åka skidor och Oceanride-bio där du kan se fantastiska filmer. Ormar, skorpioner, spindlar, grodor, kameleoner, krokodiler och ödlor utställs i rädsla trofé anläggningen.



Världens mest farliga och stora tropiska varelser är utställda i mer än 70 fack. Snövärlden, en av de mest intressanta områdena i Antalya akvarium, ligger inom ett slutet område på 1 500 kvadratmeter. I sommarvärmen i Antalya kyler du av vid en temperatur på -5 grader i snövärlden.

Web: https://www.antalya-aquarium.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Antalya akvarium aktiviteter, attraksjoner, oceanarium, hav marine liv park, akvatiske, tropiske fisk

פעילויות אקווריום אנטליה, אטרקציות, אוקינריום, ים חיים של פרק של חיים, מימיים

Antalya acvariu activități, atracții, oceanarium, mare marine parc de viață, acvatice, pești tropicali