Antalya akvarie aktiviteter, attraktioner, oceanarium, marine marine liv park, akvatiske, tropiske fisk

Antalya akvarie aktiviteter, attraktioner, oceanarium, marine marine liv park, akvatiske, tropiske fisk. Bedste sted at besøge i Antalya, Tyrkiet - top sted at se med barn og børn. Oplev livet af undervandet, tag billeder med hajer, svømning og fisk fodring begivenheder.


Hvert af vandtankerne i akvariet er dekoreret med forskellige koncepter. Du kan se fisk, der cirkulerer omkring dekorative genstande, der henviser til forskellige dele af verden, såsom Det Indiske Ocean, Stillehavet, Nilen, Rødehavet, Atlanterhavet, Amazonas og asiatiske floder. En af de mest populære aktiviteter i Antalya Aquarium er hajfoder.



Fødestiden er normalt omkring middagstid, men denne fodringstid varierer. Især hvis du vil overvåge en sådan foderhændelse, kan du lære i telefon, hvor tid foderet vil være.

Navnet kan være Antalya Aquarium, men der er andre faciliteter i Antalya Aquarium. Fear Trophy har et reptil- og insektfelt, Snow World, hvor du kan stå på ski, og Oceanride-biografen, hvor du kan se fantastiske film. Slanger, skorpioner, edderkopper, frøer, kameleoner, krokodiller og firben udstilles i frygt trofæ facilitet.



Verdens mest farlige og store tropiske væsner udstilles i mere end 70 rum. Sne verden, et af de mest interessante områder i Antalya akvarium, ligger inden for et lukket område på 1.500 kvadratmeter. I sommervarmen i Antalya afkøles du ved en temperatur på -5 grader i sneverdenen.

Web: https://www.antalya-aquarium.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Antalya akvarium aktiviteter, attraksjoner, oceanarium, hav marine liv park, akvatiske, tropiske fisk

פעילויות אקווריום אנטליה, אטרקציות, אוקינריום, ים חיים של פרק של חיים, מימיים

Antalya acvariu activități, atracții, oceanarium, mare marine parc de viață, acvatice, pești tropicali