Antalya akvaariumi tegevused, vaatamisväärsused, ookeaniarium, mere mere elupark

Antalya akvaariumi tegevused, vaatamisväärsused, ookeaniarium, mere mere elupark, vee-, troopilised kalad. Parim koht Antalyas, Türgis - parim koht laste ja lastega tutvumiseks. Kogege veealust elu, pildistage haide, ujumise ja kalade toitmise sündmustega.


Iga akvaariumi veepaak on kaunistatud erinevate mõistetega. Te saate vaadata kalu, mis ringlevad ümber maailma erinevate osade, näiteks India ookeani, Vaikse ookeani, Niiluse, Punase mere, Atlandi ookeani, Amazonase ja Aasia jõgede ümber. Üks populaarsemaid tegevusi Antalya akvaariumis on hai toitmine.



Söötmise aeg on tavaliselt keskpäeval, kuid söötmise aeg varieerub. Eriti siis, kui soovite sellist söödaüritust jälgida, saate telefoni teel õppida, millisel ajahetkel sööt on.

Nimi võib olla Antalya akvaarium, kuid Antalya akvaariumis on ka teisi võimalusi. Hirmu trofel on roomaja ja putukate väli, Snow World, kus saab suusata ja Oceanride kino, kus saate vaadata fantastilisi filme. Hirmu trofee rajatises eksponeeritakse maod, skorpionid, ämblikud, konnad, kameeleonid, krokodillid ja sisalikud.



Maailma kõige ohtlikumaid ja suuremaid troopilisi olendeid eksponeeritakse enam kui 70 sektsioonis. Lumi maailm, mis on üks Antalya akvaariumi huvitavamaid piirkondi, on suletud 1500 ruutmeetrit. Antalya suvise soojuse ajal jahutate lumemaailmas temperatuurini -5 kraadi.

Veeb: https://www.antalya-aquarium.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Antalya akvarium aktiviteter, attraksjoner, oceanarium, hav marine liv park, akvatiske, tropiske fisk

פעילויות אקווריום אנטליה, אטרקציות, אוקינריום, ים חיים של פרק של חיים, מימיים

Antalya acvariu activități, atracții, oceanarium, mare marine parc de viață, acvatice, pești tropicali