Antaljas akvāriju aktivitātes, atrakcijas, okeanārijs, jūras jūras dzīvības parks, ūdens, tropu zivis

Antaljas akvāriju aktivitātes, atrakcijas, okeanārijs, jūras jūras dzīvības parks, ūdens, tropu zivis. Labākā vieta, kur apmeklēt Antaliju, Turciju - labākā vieta, kur redzēt kopā ar bērniem un bērniem. Izbaudiet zemūdens dzīvi, fotografējiet ar haizivīm, peldēšanas un zivju barošanas pasākumus.



Katra akvārija ūdens tvertne ir dekorēta ar dažādām koncepcijām. Jūs varat skatīties zivis, kas cirkulē ap dekoratīviem priekšmetiem, kas attiecas uz dažādām pasaules daļām, piemēram, Indijas okeānu, Klusā okeānu, Nīlas, Sarkanās jūras, Atlantijas okeāna, Amazones un Āzijas upēm. Viena no populārākajām aktivitātēm Antaljas akvārijā ir haizivju barošana.



Barošanas laiks parasti ir pusdienlaikā, bet šis barošanas laiks atšķiras. Jo īpaši, ja vēlaties uzraudzīt šādu plūsmas notikumu, jūs varat uzzināt pa tālruni, kurā laikā plūsma būs.

Nosaukums var būt Antaljas akvārijs, bet Antaljas akvārijā ir arī citas iespējas. Bailes trofejā ir rāpuļu un kukaiņu lauks, Sniega pasaule, kur var slēpot, un Oceanride kino, kur var skatīties fantastiskas filmas. Čaujas, skorpioni, zirnekļi, vardes, hameleoni, krokodili un ķirzakas ir eksponētas bailes trofeju kompleksā.



Pasaules bīstamākās un lielākās tropiskās būtnes tiek eksponētas vairāk nekā 70 nodalījumos. Sniega pasaule, kas ir viena no interesantākajām vietām Antalijas akvārijā, atrodas slēgtā 1500 kvadrātmetru platībā. Vasaras karstumā Antalya, jūs atdzist pie -5 grādu temperatūras Sniega pasaulē.

Tīmekļa vietne: https://www.antalya-aquarium.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Antalya akvarium aktiviteter, attraksjoner, oceanarium, hav marine liv park, akvatiske, tropiske fisk

פעילויות אקווריום אנטליה, אטרקציות, אוקינריום, ים חיים של פרק של חיים, מימיים

Antalya acvariu activități, atracții, oceanarium, mare marine parc de viață, acvatice, pești tropicali