Antalijos akvariumas Veikla, atrakcionai, okeanariumas, jūrinis jūrų parkas, žuvys

Antalijos akvariumas Veikla, atrakcionai, okeanariumas, jūrinis jūrų parkas, žuvys

Antalijos akvariumo veikla, atrakcionai, okeanariumas, jūros jūros gyvenimo parkas, vandens, tropinės žuvys. Geriausia vieta apsilankyti Antalijoje, Turkijoje - geriausia vieta pamatyti su vaikais ir vaikais. Patirkite povandeninį gyvenimą, fotografuokite su rykliais, plaukimo ir žuvų maitinimo renginiais.


Kiekvienas akvariumo vandens rezervuaras yra dekoruotas skirtingomis sąvokomis. Galite žiūrėti žuvis, kurios cirkuliuoja aplink dekoratyvinius objektus, kurie yra susiję su skirtingomis pasaulio dalimis, pvz., Indijos vandenynu, Ramiojo vandenyno, Nilo, Raudonosios jūros, Atlanto vandenyno, Amazonės ir Azijos upėmis. Vienas iš populiariausių užsiėmimų Antalijos akvariume yra ryklių šėrimas.



Šėrimo laikas paprastai yra vidurdienis, tačiau šis maitinimo laikas skiriasi. Visų pirma, jei norite stebėti tokį įvykį, galite sužinoti telefonu, kada bus įvestas pašaras.

Pavadinimas gali būti Antalijos akvariumas, tačiau Antalijos akvariume yra ir kitų patogumų. Baimės trofeje yra roplių ir vabzdžių laukas, „Snow World“, kur galite slidinėti, ir „Oceanride“ kinas, kuriame galite žiūrėti fantastiškus filmus. Gyvatojų trofėjų įrenginyje eksponuojamos gyvatės, skorpionai, vorai, varlės, chameleonai, krokodilai ir driežai.



Pasaulyje pavojingiausi ir dideli atogrąžų tvariniai eksponuojami daugiau nei 70 skyrių. Sniego pasaulis, vienas iš įdomiausių Antalijos akvariumo vietų, yra uždaroje 1500 kvadratinių metrų plote. Vasaros karštyje Antalijoje, sniego pasaulyje atvėsti -5 laipsnių temperatūroje.

Žiniatinklis: https://www.antalya-aquarium.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Antalya akvarium aktiviteter, attraksjoner, oceanarium, hav marine liv park, akvatiske, tropiske fisk

פעילויות אקווריום אנטליה, אטרקציות, אוקינריום, ים חיים של פרק של חיים, מימיים

Antalya acvariu activități, atracții, oceanarium, mare marine parc de viață, acvatice, pești tropicali